Skab events i Kbh

Der er ingen grænser for, hvilke projekter, der kan realiseres i samarbejde med DIT:KBH.

Hvis arrangementet er åbent for alle, det passer til DIT:KBHs værdigrundlag og der er plads, så kan I låne faciliteterne gratis. Dog med det forbehold, at er der ekstra omkostninger for os, så kræver det betaling fra jer eller anden finansiering. Det kan være i forbindelse med særlige behov for lydudstyr, rengøring, åbning af huset udenfor husenes normale åbningstid m.v.

Når vi er enige om rammerne, laver vi en samarbejdsaftale, der indeholder konkrete aftaler om lokale, lyd, borde, stole, oprydning og salg mm.

Vi arbejder ud fra, at I, der er ejer af idéen, skal bidrage mest muligt til, at projektet bliver en realitet, og derfor vil vores hjælp og rådgivning altid have fokus på, hvordan du som projektmager bedst muligt løfter opgaven selv. Vi vil ofte kunne bidrage med rådgivning, PR, lån af udstyr og lokaler.

DIT:KBH består af 6 forskellige kulturhuse. Har du et projekt, der passer til et af vores kulturhuse, så tag direkte kontakt til det sted, hvor du ønsker at afholde dit arrangement.

Er dit event eller projekt stadig på idéstadiet, skal du ikke være bleg for at spørge om hjælp. Du er tovholderen, men de ansatte i DIT:KBH kan hjælpe med alt lige fra det praktiske til ideudvikling og fundraising.

Vi støtter ikke direkte økonomisk, men vi kan eventuelt hjælpe med lån af lokaler, udstyr og rengøring til dit arrangement. Vi kan desuden hjælpe med at skabe synlighed omkring din event på vores forskellige platforme, på tværs af kulturhusene.

Lav en aftale med os – det er ganske gratis!