Stairway er Københavns nyeste spillested

DIT:KBH åbner er helt nyt venue. På Stairway i Vanløse præsenteres alternative genrer og nyskabende musik fra ind- og udland.

Bedst som Vanløses nye spillested Stairway stod til at åbne i foråret, ramte corona-epidemien, og store dele af landet blev lukket ned. Men i september lykkedes det endelig at åbne dørene til Københavns nyeste spillested. På Stairway præsenteres danske og udenlandske artister og giver plads til de alternative genrer og den nyskabende og grænsesøgende musik, der spænder fra garagerock og indie over den elektroniske verden til det finske råbekor og japansk noise.

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) har store forventninger til byens nye spillested:

”Efter en vanskelig periode for kulturlivet – og særligt spillestederne – er det både spændende og positivt, at vi nu kan indvie Stairway,” siger hun og uddyber:

”Københavns musikscene er både dyb og bred, klassisk og spraglet. Med Stairway i Vanløse håber vi, at endnu flere talenter kan få lov at folde sig ud, ligesom der venter københavnerne store musikoplevelser på byens nye scene. ”

Stairway er et professionelt midsize blackbox venue med en kapacitet på 350 stående publikummer, men grundet corona-situationen 100 siddende.